[ terug ]
 
 
Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene verkoopsvoorwaarden zijn bedoeld om de modaliteiten tussen De Maeyer Filip voor de website www.DKado.be  en haar Klanten te definiëren vanaf de bestelling tot de levering. De taal van de overeenkomst tussen DKado en haar klanten is het Nederlands.

De Klant heeft het recht aan de Verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de Klant. De produkten moeten in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd, naar De Maeyer Filip, Suikerstraat 4, 9180 Moerbeke.
De klant dient binnen deze termijn de herroeping te melden via mail naar info@dkado.be
Of door te bellen op het nr +32 495 34 25
Onvolledige of beschadigde of gebruikte produkten worden niet teruggenomen.

Art. 1 De Verkoper
De Maeyer Filip, Suikerstraat 4 – 9180 Moerbeke
BTW: BE 0880.738.422
e-mail :info@dkado.be
gsm :+32  495 26 34 25
webshop: www.dkado.be
 
Art. 2 De Koper
 
Door het plaatsen van een bestelling via de webshop verklaart de koper kennis te hebben genomen van de verkoopsvoorwaarden en aanvaardt de koper de verkoopsvoorwaarden.


Art. 3 De bestelling/produkten
De Klant verklaart de bevoegdheid te bezitten zich volgens de hierna omschreven voorwaarden te kunnen verbinden.
 
De produkten van Dkado worden zo goed mogelijk gepresenteerd op de website met een omschrijving en foto’s.  Dkado kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor fouten in teksten en productomschrijvingen. De weergegeven kleuren van de producten op de foto’s kunnen minimaal afwijken van de werkelijkheid.
 
De besteldatum is de datum waarop de bestelling effectief door de Klant doorgegeven wordt. De bestelde producten blijven beschikbaar voor de klant op voorwaarde dat de effectieve betaling binnen de vierentwintig uur na de bestelling plaatsvindt.
 
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van de producten die zich op de website bevinden op de dag waarop de Klant de bestelling overmaakt. Elke bestelling geldt als aanvaarding door de Klant van de algemene voorwaarden die integraal deel uitmaken van de overeenkomst.
 
Art. 4 De prijzen
 
De prijzen van de producten worden vermeld in euro. De btw is steeds inclusief. De prijzen vermeld op de website kunnen op elk moment wijzigingen of correcties ondergaan. De prijzen kunnen ook veranderen n.a.v. promoties of speciale acties. Deze promoties of acties zijn geldig binnen de periode aangegeven op de website en zolang de voorraad strekt. De prijs die van toepassing is, is deze vermeld op de website op de datum waarop de bestelling van de Klant doorgegeven wordt.
 
Art. 5 De verzendkosten
 
Zoals opgegeven op de webshop zijn de verzendkosten gratis voor een aankoop vanaf € 75,00 zowel in België als in Nederland.
Beneden de € 75,00 bedragen de verzendkosten € 5,00 in België en € 6,00 in Nederland, voor rekening van de Klant.

Art. 6 De Levering

De levering van de pakketten kan enkel plaatsvinden in België en Nederland. De Klant kan kiezen tussen levering op het eigen adres, levering op een ander adres of levering in een postpunt van Bpost. Het leveringsadres (dat kan afwijken van het factuuradres) dient  juist te zijn en alle gegevens te bevatten om een correcte levering mogelijk te maken. Foutief doorgegeven informatie is de verantwoordelijkheid van de Klant en kan aanleiding geven tot extra kosten.

De producten zijn verpakt om hen een optimale bescherming tijdens de levering te verzekeren. Er wordt aan de Klant gevraagd hetzelfde te doen bij het terugzenden van een product.
 
Art 7. Privacy


Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen door de verkoper en bewaard in uw persoonlijke rekening om de verkoper toe te laten uw transactie correct uit te voeren. Eenmaal deze gegevens zijn opgeslagen, zullen uw latere transacties sneller verlopen.

De verkoper leeft de Belgische wet na van 8 december 1992 met betrekking tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf die gegevens verzamelen, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.

De verkoper verbindt zich ertoe om geen enkele persoonlijke informatie door te geven aan andere organisaties met al dan niet commerciële doeleinden.
 
Art. 8 Betaling
 
De produkten blijven eigendom van de verkoper tot deze de prijs volledig en definitief betaald heeft gekregen.

Voor de bestelling van producten via de webshop zijn er volgende betaalmogelijkheden voorzien:

* Kredietkaart: Visa, Mastercard Paypal

* Internetbankieren 

* Bankoverschrijving :  
IBAN BE69 7512 0239 4378
BIC AXABE22

Bij gebruik van hogervermelde betalingssystemen dient de koper uiteraard ook de eventuele voorwaarden van de betrokken beheerders te respecteren, tevens is de verkoper geen partij in de relatie tussen de koper en de beheerder van het betaalsysteem.

De verkoper verbindt zich ertoe om naar best vermogen de veiligheid van de gebruiker van de webshop te garanderen, doch kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor gebeurlijke schade door het gebruik van de webshop en in het bijzonder voor schade aangericht door derden die misbruik zouden maken van de website of het betalingssysteem.

De verkoper respecteert de regels met het oog op het toelaten van de terugbetaling van de door de consument gestorte bedragen conform de Wet van 14 juli 1991 betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument.


Deze voorwaarden kunnen op elk moment door Dkado gewijzigd worden.

 
 

GRATIS VERZENDING
binnen een straal van 20 km van 9180 Moerbeke

 BELGIË VANAF 75 EURO
 NEDERLAND VANAF 100 EURO

 PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
 GROOT ASSORTIMENT
 VEILIG WINKELEN
 VEILIG BETALEN
 
 
 
 

Contact

Tel: +32 495 26 34 25
E-mail : info@dkado.be
 

DKado
Suikerstraat 4
9180 Moerbeke

BE 0880.738.422


 

Sociale Media